Medewerkers

A.R. van de Putte - de Voogd, dierenarts, eigenaresse van de praktijk.
Anne Renee is in 1995 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Utrecht. Eerst heeft ze heeft ze in verschillende gemengde dierenartsenpraktijken gewerkt. Ze heeft een hond Daan en een kat Limoentje. Ook heeft ze vissen, kippen, een cavia en konijntjes. Bijzondere dieren en chirurgie hebben haar speciale interesse.

Bart Verdoes, dierenarts.
Hij is in 2002 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde van de universiteit Utrecht, vervolgens bij twee verschillende gezelschapsdierenpraktijken gewerkt. Bart heeft van jongs af aan honden gehad en heeft nu twee katten: Dino en Spooky. Interne geneeskunde heeft zijn speciale interesse.

Karin Smeele, paraveterinair (dierenartsassistente)
In 1991 begonnen bij D.A.P. de Voogd. Karin heeft hiervoor anderhalf jaar een kappersopleiding gedaan en brengt het geleerde sindsdien in de praktijk bij het trimmen van honden en katten. Karin past regelmatig op honden bij haar thuis.

Ze heeft twee honden Alfa en Hummer , 2 katten Mac en Flurry en muizen.
Suzanne Bruinsma, paraveterinair (dierenartsassistente)
Heeft in het jaar 2000 een half jaar in de praktijk stage gelopen en is vervolgens in de praktijk blijven werken.
Rontgenfoto's en anesthesie hebben haar specifieke interesse.
Ze heeft 1 kat: Snuf.

Jolanda Nijp, dierenartsassistente
In 1988 begonnen met stage lopen en vervolgens gebleven. Jolanda werkt alle avondspreekuren, en de woensdagochtend. Ze heeft 6 katten Po, Ubie, Ziggy, Bob, Jamaica en Fred. Jolanda heeft 2 kippen Bep en Sofie en een haan Karel. Ook zorgt Jolanda regelmatig voor katten als het baasje van huis is. Ze bezoekt de katten dan 2 x per dag.